2019-05-15 595 瀏覽
收工同屋企人食嘢諗緊去邊度食咁岩見到一間塚田農場!裝修唔錯而且仲有海景當然要排下隊試吓!我哋大約等左半個鐘到先有位,好好彩仲可以坐到窗邊位添!首先頭盤我哋就叫咗個牛油果三文魚沙律🥗而佢好有誠意嗰啲沙律係即刻切即刻落沙律醬撈俾你食再叫多咗個牛油果海老美人卷,食落就好似嗰啲越式凍春卷咁。🥑🍤另外佢呢度嘅出色菜係火鍋!我哋好想食牛所以就叫咗個黑豚和牛火鍋!叫左個火鍋之外仲可以追加其他嘢食,我哋今次就叫咗個烏冬!但個份量就的確比較少如果肚餓嘅朋友不妨加多個飯!再叫多咗個豚平燒!又的確幾好食!唯一美中不足的是這個味噌元貝燒,非常淡,海帶+蛋+元貝口感不太夾最重點係個甜品一定要叫!就係個美人甜卷我哋今次就食咗黃豆粉嗰個味!超級好食差啲叫多一個過嚟食!各位朋友如果嚟到一定要叫呢一個美人甜卷!入面有白玉,抹茶雪糕同埋抹茶蛋糕
收工同屋企人食嘢諗緊去邊度食咁岩見到一間塚田農場!

首先頭盤我哋就叫咗個牛油果三文魚沙律🥗
而佢好有誠意嗰啲沙律係即刻切即刻落沙律醬撈俾你食
即切沙律
海老牛油果美人卷

和牛&豬腩肉美人鍋
再叫多咗個豚平燒!又的確幾好食!
豚平燒

美人甜卷
入面有白玉,抹茶雪糕同埋抹茶蛋糕
即切沙律
海老牛油果美人卷