2023-06-23 179 瀏覽
-香港好少見到一間專食湯飯專門店,而且係一間好足料既專門店,所以吸引好多人排隊,同時可以係排隊時個陣叫埋,唔洗入到去先慢慢睇餐牌落order🥢花膠干貝雞龍蝦湯泡飯 $78一上枱D花膠乾貝好吸睛,冇諗過咁足料,雞肉都比佢地遮住晒🤣🤣湯底好鮮甜,可以飲到少少花膠同雞既味,不過唔係好飲得出龍蝦味🫣🫣湯入面既雞肉嫩滑,一啖湯肉,一啖飯,正🤤🤤可以加$15轉套餐。套餐包一個飯,一碟菜加一杯野飲。🥢花膠螺頭雞煲 $68雞湯入面有花膠,螺頭同埋重點係半隻雞😍😍盤上面仲有埋手套比你可以自己撕雞🤤撕出黎既雞肉浸返落湯度食好正,肉質完全唔鞋口而且好嫩滑🤤個湯底天然雞湯冇味精,所以比較淡🤭 如果覺得唔夠味可以點佢既秘製醬油,好好食😍😍同樣可以加$15轉套餐。套餐包一個飯,一碟菜加一杯野飲。🥢魚餅拼春卷魚餅外皮炸得太乾,入面吸得太多油,個人唔喜歡🫣春卷都係炸得比較乾,但味道唔錯😍😍🥢南乳雞翼炸到雞翼個外皮超脆😍又唔會好乾,入面仲有肉汁🤤而且好香南乳味🤤評分:味道:⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️整體:⭐️⭐️⭐️————————————————————————

🥢花膠干貝雞龍蝦湯泡飯 $78
可以加$15轉套餐。套餐包一個飯,一碟菜加一杯野飲。

🥢花膠螺頭雞煲 $68
同樣可以加$15轉套餐。套餐包一個飯,一碟菜加一杯野飲。

🥢魚餅拼春卷

🥢南乳雞翼