2018-10-01 904 瀏覽
久唔久諗起烤肉就心郁郁,最就脚就嚟呢間。果日同女友嚟已三點,所以舖入面得幾枱客。食物到咗至發覺個鐵板啲火熄咗,揾店員攪攪,攪完轉頭又媳,叫人再攪完又熄。跟住叫男經理換枱,佢又係攪下啲火,所以同佢講係第三次喇,位經理表情態度都唔多順咁換咗另一張枱比我! 啲舖頭初閞時服務一定好,到咁上下又或者分店多咗就會有啲走樣。 不過都係某一兩位心情唔好嘅員工做成!另外是日首次試酱汁鱿魚,點知來碟八瓜魚,店員死頂話比啱。我於是叫佢對單又叫另一店員睇係魷魚定八瓜魚,最後終於換番啱嘅。 整體大部分店員都好兼正常嘅嚟到例牌都係食果啲,品質一直保持到,好味呀!今次先叫兩個午餐再加想燒嘅肉!計條數抵啲