2021-12-07 457 瀏覽
📍戀茶舍(粉嶺中心)健康又有益🥰🥰又到聖誕啦 一到假期都想飲杯野 休息下。宜家粉嶺新開左間【戀茶舍】,位置就係角落頭,但環境都幾正,落地大玻璃,望住馬路 得閒可以坐係度 望住出面 沉澱下自己 觀察下路人 一個反射思維 香港嘅急速節奏 大家嘅忙碌我推薦大家飲🔸芝戀莓莓🍓🍓呢個芝戀莓莓賣相真係好吸引,上面係芝士奶蓋,中間個層就係沙冰,最底嗰層就係紅莓果汁,入口口感好清爽,有紅莓粒,成杯野飲有唔同層次感,鹹鹹地格芝士奶蓋,酸酸地嘅草莓 加上 有好涼浸浸嘅沙冰, 一個字 正🔸超級牛油果呢間係用新鮮牛油果 一杯有一只牛油果 同鮮奶溝埋一齊,好夾,飲落去,超級綿,密好滑順,加上牛油果 本身就含有豐富嘅營養,飲完都唔會覺得肥 唔會覺得唔健康
📍戀茶舍(粉嶺中心)

健康又有益🥰🥰

我推薦大家飲