2012-09-10 7 瀏覽
抱住佢係一間連鎖店既心態去試下,心諗應該冇死啦呱!好似板長咁,差極都會有個譜點知就中中地伏啦!首先玄米綠茶我會覺得比較有新意D,因為比起其它放題餐廳有新意D點知得個熱字..冇咩玄米味,茶味都欠奉!算啦!唔緊要,我黎係食野唔係飲茶香港人鍾意食魚生就係人都知啦,而且都係放題既主角但係我叫左成碟,我食左幾舊一D都唔新鮮既?! 我覺得最好既只係帶子囉三文魚同tuna都唔係好掂..之後到熟食, 我見到側邊D人成籃天婦羅咁好過癮點知一咬入口D粉厚到咩咁唔在講,仲要蝦既肉質散既?到最後我只係食曬D菜算了至於佢地出名既河豚魚乾算係比較有心思D,擺設都唔錯,係入口硬左D同燶左D囉...到左最好快D趁熱食啦因為我食到最後唔知係咪因為比冷氣吹得耐左硬到好似石頭咁 同埋粒粒栗米算係比較好,而且幾甜但係點解可以無甜品架? 我就算係元朗韓燒都會有ice cream啦! 唉! 好在冇叫D小朋友黎!如果唔係嚐甜既佢地一定嘈生曬比較值得讚既係waiter態度囉,成晚走黎走去都唔黑面,但係漏單情況比較嚴重,要記得改進!
抱住佢係一間連鎖店既心態去試下,心諗應該冇死啦呱!

好似板長咁,差極都會有個譜

點知就中中地伏啦!

點知得個熱字..冇咩玄米味,茶味都欠奉!

算啦!唔緊要,我黎係食野唔係飲茶

香港人鍾意食魚生就係人都知啦,而且都係放題既主角

三文魚同tuna都唔係好掂..

之後到熟食, 我見到側邊D人成籃天婦羅咁好過癮

點知一咬入口D粉厚到咩咁唔在講,仲要蝦既肉質散既?

到最後我只係食曬D菜算了

同埋粒粒栗米算係比較好,而且幾甜

如果唔係嚐甜既佢地一定嘈生曬

題外話/補充資料: 下次如果有人話黎要考慮下