2013-10-04 123 瀏覽
7個月既食評1/3/2013 又到左星期五男朋友放晏既日子自從佢調左去旺角之後,有好幾次都想俾個surprise 佢等佢收工但每一次去到附近都放棄左,令我好怕最後多左另一個唔開心既surprise特別自從元旦食飯佢聽到有人叫佢就甩開我隻手開始今日被醫生叫左返醫院抽完血,之後就無意識咁又再去到旺角,就收到男朋友電話所以就一齊食左佢之前同我講過,覺得好食過添好既點心佢一見到我就拖實我隻手,仲好似幾開心咁由拍拖開始佢有緊緊咁拖實我隻手今次都只第三次去到點點心我地坐係一張細枱我地叫尼到既名物-真係菠蘿包,脆皮鮮蝦腸,仲有酥皮蛋撻仔 (因為男友食完就要去踢波,唔可以食太飽)真係菠蘿包-裡面有菠蘿肉係裡面,仲有d黃色既醬好似鳳梨酥咁,好香好好味脆皮鮮蝦腸-我對蝦敏感,雖然男友都係唔記得,見佢包著好大隻鮮蝦,應該幾鮮下,蝦就麻煩佢幫我ko;食左外層晶瑩通透既米醬腸粉外皮同中間既脆皮,確係同未攞到米芝連既添好運一樣好食酥皮蛋撻仔 -細細個有d似細過酒樓果d咁,不過暖暖地,同好有蛋香尼餐雖然平價,但係反而比去港島香格里拉既情人節自助餐更好,係拍左拖尼幾個月黎食得最開心既一餐。
7個月既食評
1/3/2013 又到左星期五男朋友放晏既日子
特別自從元旦食飯佢聽到有人叫佢就甩開我隻手開始
所以就一齊食左佢之前同我講過,覺得好食過添好既點心
佢一見到我就拖實我隻手,仲好似幾開心咁
由拍拖開始佢有緊緊咁拖實我隻手今次都只第三次
去到點點心我地坐係一張細枱