2015-12-07 4750 瀏覽
黎到Mama San~ 呢到既環境非常舒適有氣氛,好有復古既感覺😍 講返食物質素。首先係前菜:第一款係soft shell crab rujak salad💫 呢個前菜味道比較特別,有青蘋果既酸甜清新,青瓜同埋沙葛既爽口,而且軟殼蟹既份量都不少,唔錯👍🏼 另一個前菜carrot green mango coriander味道就比較難以令人接受,因為真係非常酸!!前菜黎講的確係好令人開胃,但過酸同埋充滿芫荽既緣故都食得唔算好多就放棄😂主菜就係Pad Thai同埋Green curry of chicken😝😋 Pad Thai味道不錯,炒得比較乾身,而且海鮮都幾多👍🏼 青咖哩+椰汁非常香,而且不算太辣但幾惹味,雞肉都幾嫩滑~ 整餐最滿意正正就係呢個black sticky rice💞 黑糯米暖暖地,口感好好,黏身中又帶點咬口👍🏼 加埋香濃既椰汁,真係好好味😆 上面鋪有一塊頗酸既芒果同埋龍眼肉,雖然芒果好酸,但係因為椰汁甜之下配搭上比較適合🙆 芒果雪糕味道天然唔人工,仲食到啖啖果肉😋但整體來說質素平平,未有太大驚喜。
而且軟殼蟹既份量都不少,唔錯👍🏼
Pad Thai味道不錯,炒得比較乾身,而且海鮮都幾多👍🏼
 青咖哩+椰汁非常香,而且不算太辣但幾惹味,雞肉都幾嫩滑~
整餐最滿意正正就係呢個black sticky rice💞
黑糯米暖暖地,口感好好,黏身中又帶點咬口👍🏼
加埋香濃既椰汁,真係好好味😆
芒果雪糕味道天然唔人工,仲食到啖啖果肉😋

但整體來說質素平平,未有太大驚喜。