2021-06-24 350 瀏覽
有野做就出左尖沙咀 ,去咗美麗華商場,晚餐唔知食咩好,俾佢既餃子同明太子蛋卷相片吸引左!而且價錢都好便宜所以同友人二人入去了。叫左個晚市拉麵二人套餐$3xx,可以有兩款主食(拉麵為主),仲可以揀多兩款小食。主食方面,咁我地就叫左一個特製博多豬骨湯拉麵同新推出黑松露撈麵(餐牌上寫有松露醬和松露油)撈面賣相可以。味道正正常常,冇話特別出色,都係落左松露醬入去撈,同埋啲麵一舊舊好難夾。而拉麵方面,友人話唔好食,湯好淡,肉有三塊。小食叫左明太子蛋卷同埋牛舌明太子卷明顯失望的。以為係熱辣辣既蛋一層層包上去,原來係凍食有種甜,冇蛋味冇明太子味。牛舌味道可以,留意既係好薄的,似吉x家牛肉。最後叫左自製餃子 推廣價$23入面係韮菜豬肉,食落去第一反應咦?八方x集?個皮煎得脆的,但都係正常野。最後感受,本身對開喺美麗華商場入面餐廳會有一定期望,但呢間係失望的。不過夠飽肚,價錢便宜,服務員態度幾好。

黑松露撈麵
特製博多豬骨湯拉麵

而拉麵方面,友人話唔好食,湯好淡,肉有三塊。

小食叫左明太子蛋卷同埋牛舌
牛舌

牛舌味道可以,留意既係好薄的,似吉x家牛肉。

最後叫左自製餃子 推廣價$23