2021-07-20 122 瀏覽
💚BICHO備長💚溫泉蛋牛油果沙律小編唔知點解好中意食,其實就只係好正常嘅牛油果+沙律菜+半熟蛋+芝麻醬😂😂但係就係中意食。明太子雞翼&鹽燒雞翼雞翼完冇雪藏味,外皮岩岩好有微焦,肉嫩。兩個都係正常。荔枝豬肉卷配搭新鮮。豬肉配上荔枝,大大減低豬肉嘅油膩感,再加上荔枝烤過之後嘅香甜,味道會幾特別。美國安格斯牛柳小編見要成78蚊,諗住會係一碟安格斯牛柳,但係點知上到黎係一串3粒牛柳,個下驚訝咗嘅。不過肉質嫩,都大舊,5成就真係5成左右,味道正常。汁燒魷魚筒正常。魷魚爽口彈牙,醬汁少甜。佢有薑用配喺一邊,可以自行選擇加定唔加,小編就覺得唔加好食啲。辛辣炸雞小編大愛。一定一定要趁熱食,雖然凍咗都好食,但係熱食好食勁多。外脆內嫩,juicy。完全無骨,啖啖肉。小編唔太食得辣,但係覺得呢個辣可接受,成件事好惹味,好好食。海膽海鮮炒飯小編另推呢個。海鮮炒飯比想像中好食唔少,仲要估唔到個飯做得幾好食。炒飯吸哂海鮮味,炒得乾身又夠鑊氣,所以個飯好香。連小編呢個唔中意食飯嘅,都食咗幾碗。海膽正常,不過唔鮮甜,但係勝在有唔少海膽。炒飯有魷魚、帶子、蜆仔、墨魚仔等等,完全係落足料。簡單嚟講,就係正常價錢正常質素
💚BICHO備長💚

明太子雞翼&鹽燒雞翼
雞翼完冇雪藏味,外皮岩岩好有微焦,肉嫩。兩個都係正常。
荔枝豬肉卷,明太子雞翼&鹽燒雞翼

荔枝豬肉卷
荔枝豬肉卷

美國安格斯牛柳
美國安格斯牛柳

汁燒魷魚筒
汁燒魷魚筒

海膽海鮮炒飯

簡單嚟講,就係正常價錢正常質素。不過海膽海鮮炒飯同辛辣炸雞真係有驚喜,推薦大家食。
梅酒