2023-03-20 166 瀏覽
今日中午約咗朋友係樂富食午餐揀咗呢間Gochi食☺️午餐有三個價錢、三個人各叫各再share食😆😆我鍾意食牛脷又想食手工意粉、所以叫咗牛脷意粉,朋友叫千層肉醬&和牛pizza😋😋set lunch 前菜我揀咗沙律、比我想似中好味、問咗經理原來撈咗凱撒醬👍👍朋友要咗蕃茄餐湯、試咗兩啖、濃濃蕃茄味仲好creamy💕上菜好快,食完前菜就上主菜啦和牛洋蔥芝士薄餅👍👍😋餅底真係好軟熟,餅邊小燶食落煙煙韌韌👍☺️同平時食開嘅薄餅好唔同,和牛餡料加埋洋蒽估唔到咁夾,之後食千層肉醬,好似不計成本🤣🤣好鬼多肉醬,有多嘅肉醬可以放落件薄餅一齊食😂😂最後我嘅牛脷意粉出場👏🏻👏🏻👏🏻影完相就掛住食😋😋牛脷有牛脷味👍手工意粉唔慣嘅人可能覺得硬都未定,我就覺得比起普通意粉好食好多👍👍難得同朋友聚會緊係慢慢嘆啦,呢度坐位闊落,我地又坐圓枱,下次可以和娃媽們嚟聚下,同d公仔影下相應該都唔錯,哈😆差d唔記得寫,個餐仲有個甜品,我地三個都揀咗tiramisu😝😝其實已經飽到上心口😋但估唔到又放得落佢😄最怕死甜不過呢件又唔會、食完飲埋杯花茶、心滿意足我又走咗落去下一層八下,聽講happy hour好抵吖、諗諗下、叫同學聚下舊飲
今日中午約咗朋友係樂富食午餐
揀咗呢間Gochi食☺️
上菜好快,食完前菜就上主菜啦
我又走咗落去下一層八下,聽講happy hour好抵吖、諗諗下、叫同學聚下舊飲番杯都唔錯
地點咁方便😆👍
2023-03-20