餐廳: 兄弟記海鮮飯店
資訊:

2023-10-05 389 瀏覽
慶祝國慶假期約家人食飯 , 大哥話這間店食評好好 , 就試一下, 點知中晒招 話說訂了六點八位 , 因有三人缺席 , 去到跟老闆娘說改為五位 , 已見老闆娘面色一變 , 只回應一句:坐啦因可能店內空無一人 , 門口位部冷氣可能未開 , 要求開把風扇 , 只回應一句: 自己開啦 , 態度非常惡劣之後可能覺得我地張枱太大 , 強行轉張入面細枱給我 , 算數 , 接受 , 但入面部冷氣勁風凍到震 , 坐20分鐘頂唔順要求關細風態度非常惡劣的老闆娘就說: 熱你又話熱 , 凍你又話凍, 係甘架啦 , 無得調較上菜先經典 , 原來間店只有一位廚師 , 等了又等 , 又餓又凍 , 又唔敢追( 驚加料) , 我理解香港人點解要返大陸消費 , 跟本兩個世界最後 , 食品不用提 , 一定沒有下次 , 講完!

最後 , 食品不用提
, 一定沒有下次 , 講完!
2023-10-02