2020-05-19 4134 瀏覽
服務一流,當日訂左兩位去到即刻可以入去,俾左兩張廚房紙我地放口罩,頗方便。仲主動問我洗唔洗幫keep住把縮骨傘,好nice一入去上左去二樓房仔入面,同房只得另一pair客人,疫情期間,我地兩pair人中間隔左成3個位,幾舒服同有私隱度,傾計都安心又暢快食物方面,我跟朋友推薦叫左第一版$198既餐:跟餐前菜有毛豆同蟹肉蒸蛋,毛豆略燒過,蛋就鮮甜有蟹味另外小食蟹棒配溫泉蛋,呢樣有驚喜,蟹棒既口感一梳梳充滿蟹味,好食到主食係蟹子蟹肉蒸飯,因為坐係類似廚師發板既位,飯係面前即蒸,仲有待應好好既服務,為左令飯保持溫度,佢仲分兩次裝,等我地食完第一碗再添,仲時不時幫我地添茶個炒飯啖啖都有蟹肉,我最驚要剝蟹殼,所以平時討厭食蟹,但當成個飯都唔洗落手去做d麻煩野就啖啖蟹肉,味道濃郁,真係超大滿足最後甜品都畫出完美結局,有雪糕食,可以㨂薑味同咖啡味,我揀左咖啡甜味岩岩好,中間有d咖啡凍增強口感,帶有淡淡既咖啡味,一流值得一提唔只二樓好好服務既女待應,係離開嗰陣一樓既待應們都會讓路同微點頭歡送,最勁係門口個招待已經攞定我把縮骨傘遞俾我,呢下窩心到呢,very good太好服務令我忍唔住要寫食評,老闆請到一

食物方面,我跟朋友推薦叫左第一版$198既餐:
跟餐前菜有毛豆同蟹肉蒸蛋,毛豆略燒過,蛋就鮮甜有蟹味

甜味岩岩好,中間有d咖啡凍增強口感,帶有淡淡既咖啡味,一流

太好服務令我忍唔住要寫食評,老闆請到一班好伙記,會再食
2020-05-18
  • 免治蟹棒