2014-09-07 1447 瀏覽
話說老友近日準備小登科,於是請班兄弟出來食餐好o既,食飯前神神秘秘唔公開地址,跟佢上到去重心諗你帶我來OUTLET做乜?點知原來老友尋幽探秘發現桃花源,想同我地分享下。好,廢話講完講番D野食先。首先要講一個重點,就係D野係靚到你唔捨得食一開波餐湯一睇係紅色,本人本身係唔飲o既,不過見咁多海鮮係湯入面一試無妨,但係一試之下都忍唔住要添飲之後大廚親自拎左碟野出來,望一望同我係日本食過o既和牛刺身一樣樣,原來老友一早訂好左和牛來做刺身,魚刺身就成日食,肉就真係少D,食落去口感一流,有一種好鮮o既肉味得來又唔會令人抗拒重點係不得不提個蒸蛋真係不得了,海膽有蛋香,蛋又有海膽鮮味,直情想拎碗白飯食嚟撈撈佢主菜有牛有羊,食材高級程度絕對可以令你放心叫3成熟,入口即溶,不得了最後兩個甜品聽聞好似係大廚自創,佢精緻o既程度直迫分子料理!!

好,廢話講完講番D野食先。
首先要講一個重點,就係D野係靚到你唔捨得食

2014-08-28