4K
2015-03-16 2741 瀏覽
大前日(13-3-2015 Fri)同男友離開銅鑼灣後返旺角join女友人DC,LPK同佢老公CTS一齊食晚飯,我同男友先到,上到o黎至知係food court形式,我o地先罷位等,終於等到齊人.我o地買o左:3. 廈門炒米餐呢個味道偏甜冇酸味,汁係o岩o岩掛係米粉上.1. 咖哩牛腩農夫包餐LPK同我一樣食唔到辣,男友買o既時候問有冇得揀辣度?老闆娘話冇,但都要試啦,因為我o地係為呢樣而o黎嘛. o黎到時見到佢o地用錫紙包住,亞姐話要趁熱食,咁我o地唔打開住,因DC未到,到o左我o地至打開食得.個包外面好脆,牛腩好腍,咖哩汁辣辣地,我只可以加少少落麵包o度食,牛腩份量唔多,呢個個個食都讚. 2. 雜扒鐵板餐呢個係CTS o既,混亂中,我只食少少薯條,其他冇食過.4. 豬扒包唔太大件,內裡冇其他配料,睇落好乾,但食落,豬扒唔乾幾juicy,咁又唔係差喎. 5. 葡式咖哩海鮮飯餐呢個係DC買o既,我食到o既海鮮就只係魚,而我竟然食到辣味,但DC同男友話冇.奇,其實我個碗唔係有好多農夫包o既咖哩汁.飲品:我要熱檸水,呢個冇問題.而湯呢,我同男友share羅宋湯,呢個亦冇乜酸,甜甜地,

我o地買o左:

3. 廈門炒米餐
廈門炒米餐
呢個味道偏甜冇酸味,汁係o岩o岩掛係米粉上.

1. 咖哩牛腩農夫包餐
咖哩牛腩農夫包餐

打開o左o既牛腩農夫包

2. 雜扒鐵板餐
雜扒鐵板餐
呢個係CTS o既,混亂中,我只食少少薯條,其他冇食過.

4. 豬扒包
豬扒包

5. 葡式咖哩海鮮飯餐
葡式咖啡海鮮飯

飲品:
我要熱檸水,呢個冇問題.而湯呢,我同男友share羅宋湯,
羅宋湯
呢個亦冇乜酸,甜甜地,,紅蘿蔔夠腍,都OK o既.

服務:
都唔差,落完單,佢o地會自己送過o黎.

價錢:
由於太混亂,冇拎走餐牌,所以唔知每樣o野食o既確實價錢.

由於呢o度係food court,環境同衛生都唔計, 味道分亦只計我食過o既,但薯條唔計.
廈門炒米
2015-03-13
$41.20 (晚餐)
咖哩牛腩農夫包餐
打開o左o既牛腩農夫包