2018-02-06 474 瀏覽
呢篇野同食完全無關,只係想講咁做生意聽執。希望openrice會登出黎,等佢地見到即刻改善!😡😡😡😡😡😡😡😡話說我同成班朋友食飯果晚前一星期就book定檯,即使果日係平日,都唔搏,因為人 多(都係8個)都唔book檯食飯就自己抵死!已經預先用openrice book檯,提早左5分鐘去拎位,佢話要等多陣,唔緊要,反正人未到齊~夠鐘再問佢,其實都未有位...話要再等多陣,終於等到佢話畀兩張卡位4人檯我!無野呀,我book 8個人8點鐘,你分兩張檯背對背坐,我唔使揀你啦。佢話要一齊坐就再等,我問佢等幾耐,佢話唔知要等人地果檯走..咁我想問咩叫book檯呢?根本一開始就無留到位,預左walkin有人就畀人地,班fd嬲嬲地即刻上黎搵下有無其他餐廳,好彩有即刻過去!最頂癮佢仲好意思過左半小時打俾我話有位,其實真係覺得個客會等咩?(同埋我已講左話唔等cancel 啦)如果我walkin真係心甘情願等,但問題係我已訂檯你要我等仲要唔知時間囉..未試過食唔到飯要打咁多字去數人

未試過食唔到飯要打咁多字去數人