餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

為慶祝譚仔三哥東京分店開幕,香港譚仔三哥都同步推出左幾款期間限定既小食同米線食材! 梗係要立即去試試啦!🧡三哥水煮湯老油條鴨血米線🧡台灣直送嘅鴨血口感嫩滑、入口即溶!老油條脆卜卜浸湯食更惹味!🌶️加埋用上15 種香料同醬料嘅水煮湯湯頭香濃辛辣,簡直係完美嘅配搭!我揀左中辣夠哂刺激味蕾!💙油揚、京白菜,鵪鶉蛋💙全新嘅日式米線食材配番茄湯🍅油揚吸收哂番茄湯嘅清甜,京白菜味道清新爽口,加埋軟綿細滑嘅鵪鶉蛋!湯頭酸酸甜甜好開胃!💜港式小食💜蒜香雞翼尖同蒜辣雞翼尖,涼拌嘅小菜最適合春夏季食!兩款各有特色,蒜香嘅蒜味突出🧄,蒜辣就辣得過癮🌶️  ❤️香醋芝士鮮原茄❤️頂層一層芝士粉嘅原個去皮番茄,配上混三哥秘製紅油的香醋醬汁,估唔到味道咁夾!💚鴛鴦哈蜜瓜爆珠梳打💚最後飲返杯以哈密瓜汁同赤肉哈密瓜味道嘅爆珠梳打!清涼解辣又好味!

• 鴛鴦哈蜜瓜爆珠梳打
  • 香醋芝士鮮原茄