2009-11-28 2 瀏覽
我今晚家人到九龍灣分店吃火鍋, 職員分配左枱給我地後, 問我地要咩茶, 可惜, 轉個頭這位職員已經完全將開茶的事忘記. 催左職員多次但完全冇人理我地, 更過分的, 係到我地吃完晚飯11時左右, 仍未有給我他開茶!!! 問伙計點解到食完都冇水畀我地, 該伙計就將責任推卸到另一伙計身上, 話佢仲咩唔開茶, 點知男伙計就指住我地張枱上面的水(其實係d菜的水), 就話係茶壺流的水!! 但係當時枱面上一個茶壺都冇!! 咁即係咩意思?? 就算唔認錯, 都唔係咁既態度!! 實在太離譜了!! 仲唔止咁, 問佢地要火鍋加水, 答完一句"哦"就算! 甚至有d當聽唔到! 又係催左n次之後, 直至我地忍無可忍要自行加水!! 問佢地要咩, 冇咩, 催幾多次都係冇!! 難道呢d就係上市集團所謂的"優質服務"嗎?? 這次實在令我極之失望!!!!!!! 我地以後都唔會再幫襯!!

2009-11-27