餐廳: 新聚寶素食
資訊:

2023-01-21 1052 瀏覽
服務態度非常極之差!!朝早十一點去到 坐低咗洗好晒啲碗筷 落埋單之後 啲員工先話個師傅食緊飯 要等起碼十一點半後先可以煮到嘢食嗰時已經覺得有啲奇怪 乜呢啲野你唔係應該一開始見我地坐低就同我地講咗先架咩不過見今日年三十晚 冇謂令大家唔開心 就決定忍下去到十一點半 全體員工同廚師坐晒出嚟喺度食飯談笑風生 我地仲成碌木咁坐喺度等去到11:45 我地終於忍唔住 起身同佢講埋單 心諗我地搵過另一間舖食算 因為我地本身其實係趕時間埋單嗰陣 個收銀阿姐仲要喺度比說話我聽 又串我地話「我咪一早同你講咗要等囉」我真係黑人問號 係呀你係有講呀 咪就係等我地落晒單之後先講囉去到最後 我地淨係嗌咗碟細既齋鴨同齋雞粒 埋單都$153我乜都冇講 埋完單就即刻走人想講你既然開得門做得生意 用咁既服務態度真係好咩?之前晚市喺度食過一次飯 覺得佢唔錯所以先決定再嚟但經過今次件事之後 以後一定唔會嚟新年流流比$153食成肚火最後奉勸大家一句:如果你係生客既話建議你三思之後先再去 因為佢地對熟客同對住啲生客完全係另一個態度嚟
服務態度非常極之差!!
不過見今日年三十晚 冇謂令大家唔開心 就決定忍下
去到最後 我地淨係嗌咗碟細既齋鴨同齋雞粒 埋單都$153
我乜都冇講 埋完單就即刻走人
想講你既然開得門做得生意 用咁既服務態度真係好咩?
之前晚市喺度食過一次飯 覺得佢唔錯所以先決定再嚟
但經過今次件事之後 以後一定唔會嚟