2020-01-18 2629 瀏覽
店員服務態度勁差 明明舖寫收11點(之前)好幾次7點左右去到話full booking 或者last order咗 就算入到去食 佢哋啲態度都係好差 當你透明 唔執枱 有次明明有好幾張枱未執但佢哋都係會照坐埋一枱喺度玩手機!有次啲貓全部group哂喺走廊 我都係去廁所行過摸咗啲貓10秒都冇就俾佢哋好惡咁鬧話唔好阻住走廊!感覺好難受!仲要好幾次7點幾去到明明鋪頭唔爆 或者冇人都會話last order咗或者full booking!係咪玩嘢!店員嘅態度仲要去到嘅時候好似係我哋打搞到佢哋咁 完全當我透明以前日為例 我上到去 見到有兩個男人入緊去我咪跟埋入去以為仲可以幫襯 點知入到去坐低埋都冇人理我同我女友 但明明店員係望到我哋㗎喎!好喇 到我出去問先知原來已經就快閂門 但店員嘅態度好似係覺得我阻住佢哋咁!咁既然就收舖 點解我之前果兩個男人又可以坐低食呢?🤷🏿‍♂️
2020-01-13