2012-12-07 253 瀏覽
寧記出名食物一般服務一般~但系我發上左佢地個四川麻辣湯底~所以有時間就去食下~地方好迫~食物一般啦~打爐系打個湯底既~前日同同事收工就去幫襯下~貪個到1定有位唔洗點等~食2個鐘148加8蚊茶芥加40蚊湯底唔包野飲~4個人埋單850~(OK LA 因為飲埋酒)服務態度差食過甘多次都知個到無咩禮貌嫁啦~D人問多幾問就開始黑面~不過甘次我真系要大家知道下啦~話說我後面張枱既人走左~有位女侍應'汁野' 啦~但系地方又細~佢就睇都唔睇成個人半坐禁系坐左系我後面個位到~好啦~話左迫嫁啦~佢禁坐1坐我真系成個人連'鄧'都比佢整高左~因為我1路食1路睇電視既關係~比佢整1整~真系火火地~我就話 你可以叫借借OR唔該~我系會E開D張''鄧''比你做野~*但系個女人好似好唔順氣我話佢禁,,佢之後每次經過OR每次行過都會怒啤我~直到埋單~食物差唔緊要~服務態度差你叫人下次點甘幫襯你~
~食物一般啦~打爐系打個湯底既~

服務態度差

食過甘多次都知個到無咩禮貌嫁啦~D人問多幾問就開始黑面~

不過甘次我真系要大家知道下啦~

食物差唔緊要~服務態度差你叫人下次點甘幫襯你~

2012-12-05