(非會員)
早幾日食過呢間餐廳, 諗住新開分店及景觀唔錯, 可以欣賞到維港夜景, 同埋以前試過小南國其他分店, 覺得幾好食, 但北京道一號呢間分店實在令我們太失望啦!!! 如果食物好食, 價錢收得貴唔緊要, 但係試過後, 食物質素味道好普通!!! 小食好細碟(唔值得食---每碟得幾塊,但都要$70-$80). 因為餐廳冇免費水飲, 如果想飲, 一定要同佢哋買水, 一枝水(好細枝)收$35. Service實在差到不得了, 最激氣係D侍應生落漏單, 唔主動幫我哋添茶, 掛住摺餐巾都唔幫我哋收碟加茶水, 沒有笑容, 收咁貴的服務費, 但換來一肚氣!! 下次一定唔會再來食!!! 埋完單, 準備離開餐廳, 經過接待處, 聽到有個客人向部長投訴服務差, 冇人加茶水, 我朋友見狀, 都過埋去投訴. 原來唔係得我哋不滿!

2009-12-18