上星期在觀塘CLUB ONE 飲朋友BB的百日宴, 食物味道中等, 但食物份量少不夠分, 服務質素差, 無分餸不特止連炒飯麵都無分, 個翅仲唔夠分(每人得半碗我個圍都唔夠12人), 個個服務員個面口都是黑面(仲以為主家無比利是, 原來是有比的), 任飲的飲品叫極都唔添, 成日比最平的ICE 啤酒&橙汁比人飲, 可樂, 7UP 等等唔問都唔比人飲, 餐前小食BAR仲差, 用醬油碟今大的小碟比多士, 意麵, 沙律比客人食唔緊要但得6款, 2款多士, 2款沙律, 2款沙律醬意麵, 再加3個飲品(用超細SHOT杯裝) , 我諗幼兒D PARTY 小食仲好過佢, 主人家話這小食BAR 要$5,888/ 2小時家 (申利), 總結這晚的CLUB ONE 體驗真是很差!!!
2018-03-09