2013-11-25 1765 瀏覽
朋友話又係每个月聚舊時候,叫左幾个同學吃晚飯話要吃放題, 就約去海鳥訂了7点鐘, 朋友陸續到齐 佈置有点海洋味,燈光微藍, 几貼題坐位寬闊, 有卡位及長枱,ok 喎!我覺得多人吃飯最好 係食放題, 各有選擇,自己点喜歡的菜式, 不用担心叫菜困難我地最鍾意剌身, 所以点了很多,喜歡那个三文魚, 甜虾, 吞拿, 希靈魚..........;但我先訂了個刺身沙律 開下個胃先買相幾好 有3文魚+吞拿碎上 再加D lemon 汁 撈落D疏菜 入口感覺清新 馬上好醒胃刺身併盤大部份都厚切 3文魚都係腩位 好有質感 每口都有魚油香味 甜蝦 新鮮 真係幾甜 入口咬2下即溶化 吞拿等就一般啦還有叫了燒蠔, 羊架; 燒鷄翼 仲有汁燒肉豚 好juicy,入味但不太濃烈 正! 羊架夠淋, 入口即溶 好彩有得 enchorechicken wing 就有小小燶啦邊吃邊飲, 轉眼忘了拿雪糕吃, 不過都太飽了, 下次才吃吧!侍應有礼, 服務態度很好,總刮來講都幾好
朋友話又係每个月聚舊時候,叫左幾个同學吃晚飯
話要吃放題, 就約去海鳥

坐位寬闊, 有卡位及長枱,ok 喎!

但我先訂了個刺身沙律 開下個胃先

入口感覺清新 馬上好醒胃

甜蝦 新鮮 真係幾甜 入口咬2下即溶化
吞拿等就一般啦

還有叫了燒蠔, 羊架; 燒鷄翼
仲有汁燒肉豚 好juicy,入味但不太濃烈 正!

羊架夠淋, 入口即溶 好彩有得 enchore
chicken wing 就有小小燶啦

侍應有礼, 服務態度很好,總刮來講都幾好
2013-11-24