2009-01-18 80 瀏覽
經常從朋友口中得知哩間意大利餐廳食品一流,今次藉著朋友生日就黎一試,不過哩間餐廳好旺,所以要預早book位,而且仲限時要交枱,如果好介意哩點既朋友就要考慮一下先啦。由於限時關係,一坐低佢地就好快放低麵包,配橄欖油及黑醋,等你一邊試一邊睇menu叫野食,而且麵包仲暖的,幾好食,我地食左好多,仲叫佢地refill tim。我地一行8人order左以下食物:茄汁肉醬千層面:茄汁味濃,very good。意大利海鮮飯:非常非常好吃,濕濕的,加上濃濃的海鮮湯味及海鮮粒,每一啖都很滿足。芝士雲吞:鐘意食芝士的必要試,不過食多兩口有點膩。Caesar Salad:普遍之作,蔬菜夠新鮮爽脆,但好像不太夠配料。Rosemary roast chicken :雞肉好滑, 汁同雞肉既味道好夾 ... 餐廳環境及裝飾都唔錯,不過枱與枱之間的空間就較少,所以入坐時行得有點困難。

我地一行8人order左以下食物:

茄汁肉醬千層面:茄汁味濃,very good。

芝士雲吞:鐘意食芝士的必要試,不過食多兩口有點膩。

意大利海鮮飯
茄汁肉醬千層面
芝士雲吞
Caesar Salad
  • 意大利海鮮飯,茄汁肉醬千層面