2022-09-05 377 瀏覽
行行下仔仔見到壽司店就話好想食,就入去試下,望到有中拖羅三食就即刻叫,因為最近愛上左食拖羅😜估唔到又唔差喎又幾鮮味而且佢又唔貴幾抵食👍🏻因為入去時仲可叫下午茶,仔仔叫左個壽司三色盛,三款都係佢鍾意食既壽司🍣食落呢幾款都食同出面差唔多😆不過佢既玉子壽司整左個屋頂咁仔仔話望落好鍾意食完拖羅當然要試下油甘魚,呢個我都係會必叫既,佢口感一般普普通通咁試埋三文魚同帶子刺身,都鮮甜肥味👍🏻仲睇下有咩熟食,就比我見到有椒鹽避風塘鮑魚,呢個等左好耐先到,食落估唔到鮑魚一啲都唔韌,一咬就咬開到,只係味道無椒鹽避風塘味道😆最後甜品叫咗個朱古力焦糖香蕉雪糕船,佢嘅雪糕係好香好濃嘅牛奶味😍我同仔仔都覺得唔錯幾正😚

試埋三文魚同帶子刺身,都鮮甜肥味👍🏻