餐廳: 一遊
資訊:

喺打呢編食評之前我睇咗好多其他食客打嘅食評有啲出呼意料因為無論係食物同服務我都覺得ok(澳牛我都覺得ok)先嚟睇吓佢本menu係有啲殘舊嘅,因為幾年冇換過同冇加過價其實我覺得呢度有好多款式又或者係佢每版只印幾款所以好似都幾多頁個waiter 初時比我哋嘅感覺好似成日想叫我哋落單咁轉頭又推介吓我哋咁行嚟行去幾次但真係好多嘢都想試花多眼亂我哋叫咗個白身魚茶漬飯湯飯嘅味道偏淡同魚一齊放入口就啱啱好喇天婦羅烏冬炸粉唔會太厚特別要讚係魷魚天婦羅一啲都唔韌個口感係啱啱好唔會過熟其他都好好食烏冬仲加咗啲柚子皮多咗一種清甜感刺身有中拖羅有少少根但勝過xxx,xx等等帶子爽口(因為係飛機貨夠新鮮無急凍)牡丹蝦夠鮮甜油甘魚回甘活赤貝我食唔番廿年前嗰種味道上湯揚豆腐味道冇咩特出厚燒玉子好多時街邊見到玉子都會試食以呢件個味道嚟講絕對可以再食而且唔會(漏)其實本身諗住呢道碟碟嘢都好細但原來碟碟分量都好足初時仲驚食唔哂但由於太好味(可能我耐冇食好嘢)全清之後仲叫住個waiter嚟讚吓啲食物同問咗好多關於食物同一遊嘅問題佢都好有耐性咁一一解答佢本來加水比我哋我哋話夠之後見傾咗陣又話加啲水比我哋其實已經到咗收檔時間佢
喺打呢編食評之前
我睇咗好多其他食客打嘅食評

有啲出呼意料

因為無論係食物同服務我都覺得ok
(澳牛我都覺得ok
先嚟睇吓佢本menu
係有啲殘舊嘅,因為幾年冇換過同冇加過價

其實我覺得呢度有好多款式

烏冬仲加咗啲柚子皮
多咗一種清甜感

刺身
中拖羅
有少少根但勝過xxx,xx等等

帶子
爽口(因為係飛機貨夠新鮮無急凍)
牡丹蝦
夠鮮甜