間餐廳係銅鑼灣,都近鬧市中心😋因為得兩個人,所以我地下面嘅食物都係嗌左半份~想食多幾款野☺️座位之間有用臉隔住都幾好,有返啲私隱度👨🏻‍🍳🤳🏻重慶辣雞煲(小辣)呢個算係比較多醬汁嘅雞煲~唔係特別乾身嘅個種😉我地嗌左小辣,辣度適中,味道都唔錯👨🏻‍🍳 🤳🏻紐西蘭A級羊肉片羊肉片唔會好重羊騷味,入口唔會好難咬~👨🏻‍🍳 🤳🏻鮮松露墨魚滑入面食到有墨魚粒粒,搭配住松露味好香☺️值得一試\(//∇//)\👨🏻‍🍳🤳🏻脆炸午餐肉幾乎見親打邊爐有都會嗌😂外脆內軟👨🏻‍🍳 🤳🏻鮮花枝片有肉有菜所以嗌個海鮮中和下☺️煮一陣就食得,口感食落都算新鮮👨🏻‍🍳 🤳🏻萵筍成日覺得萵筍唔會好似其他菜咁吸太多油😬所以打邊爐都會嗌,煮左一陣之後食都仲係有口感~鍾意軟身啲嘅可以煮耐多少少😉👨🏻‍🍳 🤳🏻翡翠豆苗自己擺左烏龍😂本身以為係另一種「豆苗」所以嗌左,不過都將錯就錯食左😂味道相對上比較重菜味,口感有啲似菜味比較重嘅芽菜

座位之間有用臉隔住都幾好,有返啲私隱度

👨🏻‍🍳🤳🏻重慶辣雞煲(小辣)

👨🏻‍🍳 🤳🏻紐西蘭A級羊肉片
羊肉片唔會好重羊騷味,入口唔會好難咬~

👨🏻‍🍳 🤳🏻鮮松露墨魚滑

👨🏻‍🍳🤳🏻脆炸午餐肉