2017-12-11 272 瀏覽
前幾日同朋友行完街走左入棉登徑 好耐冇去過依條街 原來依家條街多咗好多餐廳 見到呢間餐廳個名幾得意 葵花堡 重點係有波睇有酒飲 環境唔錯 好啱同朋友摸酒杯底吹吓水 依家仲要做緊199$任飲個半鐘 其實幾抵 紅白酒啤酒都有 仲有隻咩日本highball 但我覺得酒味太淡 都係飲返啤酒算 但係任飲冇得揀手工啤 下次再試佢啲手工啤先 因為食咗飯先去飲嘢 所以唔係叫咗好多嘢食 啲嘢食都唔錯 燒得幾夠火喉 不過衰在menu選擇比較少 但串燒送酒真係一流 原本飲完諗住走 見到隔離枱叫左甜品但睇返menu又搵唔到 一問之下原來個甜品通常係俾訂枱有生日嘅朋友叫 不過店員話當然正常人都可以叫 只不過冇印落menu 成餐我最鐘意個甜品 因為本人嗜甜 店員話個餡係芝士但我覺得似吉士多啲 不過燒到外脆內軟好食
2017-12-09
$300 (宵夜)
用餐優惠
優惠券