2017-04-01 113 瀏覽
返工嘅時候日日都喺食茶餐廳或者中式野~難得星期六日放假,想食餐西式野~好在我有一班超級好姊妹~一呼百應~即刻話無問題~於是係openrice搵到呢間~見到啲野食都幾有特色~就抱住試一試嘅心態~小食摩天輪:要將最難忘嘅都係呢份小食摩天輪~有唔同嘅炸物小食~譬如芝士丸、薯條、雞亦~份量啱啱好~都炸的好香~香芒鮮蝦塔 野菜沙律:呢個都係我最推薦嘅菜式~香甜芒果搭上沙律蝦~清甜又開胃~好鐘意呢個組合日本水飼豬鞍:d肉一啲都唔鞋~仲有特殊醬料可以點~啖啖肉食到好滿足~紐西蘭頂級肉眼:肉眼扒煎得啱啱好~都算多汁~肉質鮮嫩~配上芥辣醬別有一番風味~乾炒墨魚蒜片墨汁意粉:呢個意粉我都幾鐘意~墨魚好滑啦~跟住蒜香味都炒得好香~總體黎講~呢間野食水準都算唔錯~滿足我食西式野嘅心願~下次都會再黎~

小食摩天輪
香芒鮮蝦塔  野菜沙律
日本水飼豬鞍
紐西蘭頂級肉眼
乾炒墨魚蒜片墨汁意粉
$329.5 (晚餐)
小食摩天輪
香芒鮮蝦塔  野菜沙律