2018-01-10 78 瀏覽
近排香港有好多蒸海鮮嘅選擇, 但係總括嚟講, 喺我心目中, 這餐廳係我不二之選!近排佢有一個新gimmick, 有得玩有得食, 我玩骰盅, 好好彩,中咗醬油蟹, 又可以加餸啦!醬油蟹真係十分之吸引, 佢個賣相雖然不揚, 但係佢嘅肉質非常之鮮甜, 最值得欣賞嘅係佢嘅醬汁, 非常之入味, ,鹹鮮香糯, 充滿海洋的味道任食沙白 30分鐘真係非常之crazy! 沙白放滿喺海鮮鍋上面, 非常之吸引, 肉質不錯, 最緊要係冇沙!海鮮塔既食物份量非常之多, 多都食唔曬! 最欣賞嘅就係佢嘅龍蝦, 龍蝦一啲都唔靭. 肉質彈牙,海鮮口感清新之餘又保留海水的味道. 時間控制又啱啱好佢嘅粥, 將所有海鮮精華吸收起黎, 入口鮮甜無比, GOOD!