2022-01-25 1116 瀏覽
佢嘅厚切薯條,食落去真係大滿足,依家唯有專登去山頂,先試到佢啦😢😢😢應該係話趁香港仲有Burger King嘅時候,快啲去食啦!!!小華堡漢堡扒嘅味道比較淡,但勝在配料多,所以份量都好足,好大舊!漢堡扒比較有口感,好似食到一粒粒嘅肉粒咁,而且都有浸浸嘅牛肉味。一大啖食晒所有配料其實都幾過癮😆雙層鱈魚堡去到嘅時候見到佢大大個招牌推介鱈魚堡,所以就即刻叫嚟試下~~老實講單講佢嘅鱈魚真係好香嘅,見到魚肉嘅感覺。但唔知係芝士定兩塊鱈魚嘅問題,食落真係好鹹😖 而且佢份量都幾大,所以我食到一半就放棄咗啦薯條都仲好厚切,仲有當年嘅質素😆 但整體來講我覺得質素真係變咗😓 咁耐冇食,試咗兩個包都冇咩令我搵到當年食Burger King嘅感覺,只係覺得質素同價錢不太相符😓不過都唔可以放棄佢嘅,相信佢其他漢堡包都會好食嘅😆 今次係因為耐冇食想試吓新野😂

小華堡

雙層鱈魚堡