餐廳: 八雲札幌拉麵
資訊:

2020-09-28 411 瀏覽
📍#八雲札幌拉麵 📍Kny Yakumo Sapporo Ramen.🇭🇰香港筲箕灣筲箕灣東大街28-40A東興大廈地下5號舖🇭🇰Shop 5, G/F, Tung Hing Building, 28-40A Shau Kei Wan Main Street East, Shau Kei Wan, HK.🌐筲箕灣.#MFJ筲箕灣 #MFJ日本菜 #MFJ_ShauKeiWan #MFJ_JapaneseFood .人均消費: HKD68.味道: 👅👅👅賣相: 👀👀👀價格: 💰💰💰💰💰環境: 🌹🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆.開咗咁多年都無食過🙈過咗午飯時間食無乜人,裝潢係日系,但硬係有少許茶餐廳的感覺😂但坐得舒服每枱枱面都有烚蛋俾你食,免費的.🆗香蔥拉麵🍜HKD68香蔥係大蔥,味道比較辛香,岩喜歡食蔥的我湯底濃度可以,但有點偏咸𥚃面有叉燒兩塊,味道普普通通拉麵麵質屬半硬,口感可以,但有啲似未煮好的公仔麵,唔算好香,但都叫掛湯.⭐️自家製餃子🥟跟餐小食揀咗餃子,皮薄煎得好靚饀料不算好突出惹味,但勝在煎得好味,蘸汁唔錯.🆗招牌牛油拉麵🍜HKD68我無食😂食家就話

📍#八雲札幌拉麵
服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻
性價比: ⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆🔆
開咗咁多年都無食過🙈
每枱枱面都有烚蛋俾你食,免費的

🆗香蔥拉麵🍜HKD68
香蔥係大蔥,味道比較辛香,岩喜歡食蔥的我
湯底濃度可以,但有點偏咸
𥚃面有叉燒兩塊,味道普普通通
香蔥拉麵

香蔥拉麵

⭐️自家製餃子🥟
跟餐小食揀咗餃子,皮薄煎得好靚
饀料不算好突出惹味,但勝在煎得好味,蘸汁唔錯
自家製餃子

🆗招牌牛油拉麵🍜HKD68
我無食😂食家就話可以接受,唔算好特別
招牌牛油拉麵

⭐️串燒雞軟骨🐔
跟餐小食揀左串燒雞軟骨,燒得好好味卜卜脆!有3串好抵食!
串燒雞軟骨

午餐HKD68一碗拉麵一個小食一支可樂都幾抵食
出品屬普通,但做午餐可以接受👌🏻
#ramen #ramennoodles #dumplings
#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #foodie #hkfoodie #fooddiary #foodblog #hkfoodblog #tastyfood #foodphotography #相機食先 #食好西 #吃貨 #香港美食指南 #香港美食
2020-09-24
自家製餃子