2015-02-23 610 瀏覽
之前唔係太鍾意板長, 多數都會揀其他壽司連鎖店, 今日經過呢間板長, 又唔想諗食咩, 就入左去而家板長要用平皮電腦黎落單 (雖然有少少慢), 又可以睇返落過d咩order赤貝壽司都ok, 幾爽口珍寶赤蝦壽司, 佢有分珍寶同普通, 我就揀左珍寶, 都真係幾多肉下個蝦頭好靚仔, 整張close up睇下火炙魚背壽司, 好正, 我懷疑其實係左口魚壽司三文魚壽司, 條魚生好長 帆立貝壽司, 都幾厚肉下墨魚壽司, 普通火炙鰻魚壽司, 呢個真係超好食, 鰻魚本身非常厚身, 燒到好香, 食落好juicy好有口感, 正!! 珍味廣島蠔壽司, 幾得意, 又唔可以話佢唔match/ 唔好食, 唔會腥, 幾有口感, 不過諗極都係覺得個配搭有少少怪芥末鮑魚壽司, 其特別, 又爽口, 芥末都幾重芥辣墨魚軍艦, 應有係芥辣八爪魚軍艦, 咩名都好, 好食就得螢光魷魚軍艦, 我就唔敢食啦, 有d怪, 見到個樣仲覺得怪怪地溫泉玉子, 本身就唔太差的, 不過個蛋黃熟左d, 如果生d會好食d幾surprise佢個質素, 食落去唔似連鎖壽司店, 有d壽司整得幾好食d飯仲係暖的, d 魚生好新鮮!!
赤貝壽司都ok, 幾爽口
赤貝壽司, 珍寶赤蝦壽司
個蝦頭好靚仔, 整張close up睇下
火炙魚背壽司, 好正, 我懷疑其實係左口魚壽司
火炙魚背壽司
三文魚壽司, 條魚生好長
帆立貝壽司, 都幾厚肉下
墨魚壽司, 普通
三文魚壽司, 帆立貝壽司, 火炙魚背壽司, 墨魚壽司
火炙鰻魚壽司
珍味廣島蠔壽司
芥末鮑魚壽司, 其特別, 又爽口, 芥末都幾重
螢光魷魚軍艦
, 我就唔敢食啦, 有d怪, 見到個樣仲覺得怪怪地
芥末鮑魚壽司, 芥辣墨魚軍艦, 珍味廣島蠔壽司, 螢光魷魚軍艦
溫泉玉子
溫泉玉子
d飯仲係暖的, d 魚生好新鮮!!

2015-02-21
$167.5 (晚餐)
赤貝壽司, 珍寶赤蝦壽司
火炙魚背壽司