2016-12-16 250 瀏覽
喺fb睇到有page介紹呢間新開嘅餐廳,主打我最愛而又唔係到到有得食嘅 churros,已經沒有不去的理由。當晚叫嘅野食同野飲全部都好好味好正,但食物份量偏少,價錢偏貴~所以會再幫襯,但未必會去好多次……另外,當晚場內空空如也,大約只有2-3枱客,大把空位,所以唔使等就即刻入到去坐低;店員都好有禮貌,而且出餐算幾快,唔使等好耐~不過餐牌上嘅食物種類不多,可供選擇嘅野食偏少,野飲反而多少少選擇。總括而言,呢間餐廳係值得一試嘅~啲野好好食~(P.S. 除左All Day Breakfast之外,其他唔記得價錢,太約每款$78-88左右;同埋野飲冇影低。)
所以會再幫襯,但未必會去好多次……
總括而言,呢間餐廳係值得一試嘅~啲野好好食~

all day breakfast
tomato sauce meat balls
churros hotdog👍
churros with salted caramel coated ice-cream👍
all day breakfast
tomato sauce meat balls