2019-10-10 99 瀏覽
今晚放工約左個朋友落佐敦食野吹下水,朋友話呢間Studio Caffeine 食物同飲品樣樣水準唔錯,同埋呢度嘅咖啡師好專業,攞左好多証書同獎狀架。我同朋友都選擇左all day breakfast,貪佢樣樣都有,滿足下自己嘅食慾😋。All Day Breakfast - 超級 Monster(法式奶油麵包、煙肉、紐倫堡腸、煙三文魚、煙燻黑椒牛肉、炒滑蛋、大啡菇、黑松露薯蓉、沙律菜、車厘茄、水果同埋茄汁焗豆)😋😋首先食左個沙律🥗菜,沙律菜非常新鮮配埋個沙律醋,酸酸甜甜打開左個胃口先😋;奶油包外脆內軟好香奶油味;煙肉煎得香香脆脆,油份已經迫走晒,好香口;紐倫堡腸大大條😋肉味十足;薯蓉好creamy, 配埋大啡菇一齊食,令到黑松露同大啡菇味道更突出👍🏻。Cappuccino 拉花好靚,咖啡味唔算好濃郁,連泡沫一齊飲,好滑好滑嘅口感😌

All Day Breakfast - Monster

Cappuccino