2023-10-20 7391 瀏覽
慶祝食飯最正當然係食Buffet 😌講到Buffet 性價比最高嘅,我就一定會揀Mr.Steak Buffet啦!Mr. Steak Buffet a la minute一向以提供極罕高質和牛任食,推出大受歡迎嘅日本和牛任食料理,即叫即做,全工匠級手功切割,客人可以無限品嘗到獨特和牛體驗,真係食肉獸天堂啊!就算係海鮮愛好者🦞定係甜品控🧁,都能夠一一滿足食慾嫁! Mr.Steak Dinner Buffet凍海鮮選擇有超多:即開生蠔、長腳蟹、波士頓龍蝦、三文魚刺身、帶子刺身、赤蝦刺身、赤貝刺身等等…刺身最為鮮甜,肉厚又新鮮!生蠔雖然唔算大隻,但勝在每次可以拎三隻,味道亦相當新鮮❤波士頓龍蝦🦞肉質口感剛好彈牙,蝦膏好正! 雖然海鮮係正,但熟食一d都唔失色嫁!⭐️特選黑毛和牛 #燒佐賀牛片 鐵板即燒,油脂入口即溶!⭐️日本和牛 #慢烤鹽麴燒 肉質軟綿相當Juicy⭐️ #即炸天婦羅 炸蝦同南瓜都炸得好好味!⭐️ #佐賀牛火炙壽司 醬汁香濃,忍唔住食多兩件⭐️ #酥皮蘑菇湯 好香菇味,又係忍唔到口食仲有好多好多熟食未能詳盡, #薑醋 都煮等非常好~最後不得不講甜品⋯🎊每位必點 #手寫字心太軟 流

雖然海鮮係正,但熟食一d都唔失色嫁!
⭐️特選黑毛和牛 #燒佐賀牛片 鐵板即燒,油脂入口即溶!
⭐️日本和牛 #慢烤鹽麴燒 肉質軟綿相當Juicy
⭐️ #即炸天婦羅 炸蝦同南瓜都炸得好好味!
⭐️ #佐賀牛火炙壽司 醬汁香濃,忍唔住食多兩件
⭐️ #酥皮蘑菇湯 好香菇味,又係忍唔到口食
仲有好多好多熟食未能詳盡, #薑醋 都煮等非常好~

最後不得不講甜品
🎊每位必點 #手寫字心太軟 流心甜入心
🎂一口氣show 8個蛋糕任你切,好有氣派
🍰其他細件糕點多到眼花撩亂
🥧款式同口味都有好多種類,淨食甜品都飽
🍨 MOVENPICK/Häagen-Dazs雪糕都有
🥛有本事記得食埋 #北海道牛乳布甸

最後提提大家,最近有 #生日壽星免費優惠 ,記得想食就早啲book位啦!早場5-7:00就更抵食😌我自己就想知道早幾多日至可以book到望海靚位呢?🤣
  • 心太軟
  • 和牛