聽聞間舖有多款口味的重慶烤魚,仲有四川火鍋、烤肉、串燒等,我哋今次就揀咗烤魚+散叫串燒咁食===========================烤魚:好彩烤魚供應不同口味辣度,如果唔係真係食唔到,就算叫小辣都食到想喊,但同行的朋友就無事,係咁話好味,因為佢啲烤魚係煎香咗先放落去個盤連埋火上,保留到肉質嫩滑口感 食完烤魚仲可以打邊爐,我哋叫咗封門柳,牛味都幾濃,不過因為個鍋仲用緊烤魚汁,超辣,我唔係好食到串燒:一定要叫原條燒茄子 、燒蠔、 雞泡魚乾 !!!!!! 茄肉鎅數刀再掃上醬汁,再焗令醬汁味道滲入茄肉,食咗去仲有香濃蒜味~ 有叫埋啤酒的話仲可叫個雞泡魚乾慢慢食==============================店面都多六人座位,不會覺得擠迫,空間感尚可

===========================
店面都多六人座位,不會覺得擠迫,空間感尚可
2024-02-04