2023-11-22 1641 瀏覽
平日晚餐時間7點左右,吾算太多人 一行6人去到都即刻有位。超級欣賞嘅地方係雖然好繁忙,但係服務態度一流,香港人情味 家的感覺,好啱遊客體驗嘅地道潮州菜。職員姨姨超級好人介紹吾同菜式,亦幫手套餐轉湯,上菜快到閃電感,酒樓風格 茶餐廳速度,見未人齊主動幫手叫停出菜,見你食完都會走黎問下你食吾食湯水。餸菜味道非常啱啱好,最重要嘅係冇乜師傅(味精)味!吖婆口味嘅我 代表清淡派俾個like佢,但重口味人士可能未必啱你。 炸嘅吾知咩餅超好食,口感超豐富 有啲蘿蔔絲 又有啲肉感,好香口!粟米蛋花魚肚羹,好滑蛋花好均勻,值得一試。白切雞口感嫩滑,啱啱好熟嘅程度,另附嘅姜蓉乜冇辣味 見到入面有小小紅紅地色嘅嘢,但食吾出係乜。蒸魚肉質嫩滑,魚片夠彈,調味啱啱好帶出個鮮味,好吾錯!其他冇講就乜冇特別嘅意思~~~

其他冇講就乜冇特別嘅意思~~~