德福閣

Stanford Café
2019-06-09 474 瀏覽
今日還未開工但都喺一早起身搞掂啲女出門,本來諗住瞓多陣,老公約咗班幾十年無見的同學午餐,雖然我唔識他們但都有出席,老公太開心瞓唔著,咁大家就起身清潔同執下間屋怕同學話上去坐下,約咗12點坐到酒樓落場唔走唔得,各有各忙咁散咗日後再聯絡,今晚又唔洗煮大囡舊歷生日出去慶祝,上綱搵好多間,見仕德福的食評有好又有唔好,每個人要求唔同,真係一分錢一分貨,人流唔多,如果食蠔同長腳蟹,晚餐300幾都算平其它就一般,熱盤都有魚,肉菜,最特別喺酒店有金銀蛋莧菜,冷盤都有沙律,魚生壽司,但只係食一轉就無咩可以再返食,而我覺得百樂折後貴幾十蚊就好好多,龍寶做優惠價錢都好似平少少,講真應該唔會有下次,今晚6個人就有生日優惠,咁阿囡就搵咗朋友仔加埋阿姨就可以又送蛋糕,本來打算打包加$20蚊攞回家,最後因為阿囡的朋友帶咗個好靚的蛋糕嚟,咁就食咗酒店果個,朋友仔送的就攞回家,呢間有收切餅貴,所以大家如果帶蛋糕就要問下收幾錢,因為我哋無諗過,吹完蛋糕好正常叫阿囡許願切下,立即就有人過嚟話要收切餅費,無問幾錢只係立即話收埋唔切,食返酒店的那伙記已出聲話切咗,我哋話唔會食立即入返盒,感到好無引但最後大家都開開心心影相食完就回家
生蠔
大頭蝦