2024-03-10 316 瀏覽
今朝有事做晏咗少少去到(差唔多11點啦)條龍已經嚇親你,真係霸咗成條街😓平時去到即刻有得坐低㗎嘛,仲要凍冰冰,坐正路口位,食風都食飽咗因為飢寒交迫又加埋情傷,所以食咩都好似冇乜味道咁,我都係叫返平時嗰啲- 奶油多加隻雞蛋/火腿(其實我有諗過不如試吓新嘢,但結果都係跳唔出comfort zone 😑)成件事好似亂晒咁,平時煮開麵嘅少爺仔走咗出嚟捧餐,落開單嘅走去沖奶茶,整開多士嘅又做咗其他嘢,沖茶嘅走咗去食飯😩結果勁多事搞成咁「啲奶油多到你唔想要,厚厚嘅牛油加厚厚嘅煉奶 omg 」煎蛋火腿都唔會點差掛,係勁多油啫,平時都差唔多奶茶當然就跌晒鑊啦,是但一個人沖我都識沖啦咁🫣希望佢係因為多人搞唔掂先係咁啦,再係咁落去好難再去幫襯㗎喎!😩

煎蛋火腿都唔會點差掛,係勁多油啫,平時都差唔多

😩
奶油多