2017-02-19 827 瀏覽
我絕對係一個川菜愛好者,我最鍾意食辣同麻嘅嘢,因為夠重囗味。依到就啱晒我心水,裝修夠晒時尚環境好有氣氛。而且食物嘅選擇都幾多,仲可以自選辣度。足料得黎又夠晒大杯,裏面仲有火龍果,西瓜,橙同粒粒蘭香子,味道酸酸甜甜,用黎解辣一流。炒得啱啱好,土豆絲夠爽脆,酸辣味道比例配合得吾錯,越食越開胃。 雖然口水雞嘅份量有D小,但係個麻辣汁調教得好相當吾錯,又麻又香,仲有D花生同芝麻為口水雞添加多一份香氣,而且D雞肉亦好滑。水晶粉份量都夠多,配菜仲有吾少肉碎,花生同榨菜,水晶粉亦煮得啱啱好,吾會太淋。回鍋肉係我每次食川菜必要嘅菜式之一,依度嘅回鍋肉醬汁夠惹味.椰菜同豬腩肉薄片份量都吾少,又夠入味,係必食之選。
蜜語水果茶
酸辣土豆絲