2013-04-29 305 瀏覽
就黎放假, 心情特別好, 所以星期五食lunch要食好啲啦! 男朋友放假黎搵我食lunch <3 sweet sweet <3 咁我地就去左An-tico食. 一入到去, 氣氛唔錯, 好輕鬆,真係好岩星期五嘅心情!! 一坐低, 我就覺得好奇怪, 點解有個好似架嘅嘢係張檯道, 可能我見識少啦, 真係未見過 xpxp我地叫左一個pizza 同個天使麵大家share!! 當啲嘢食黎到個時, 我終於知道個個架係用黎做咩啦, 原來係用黎擺個pizza係上面, 我見識少 -,- lol !! 個設計真係幾方便同省左好多位! 我地叫左香白汁鮮蝦天使麵,啲天使麵真係好彈呀,同啲蝦都好大隻同新鮮!! 真係好好食呀:-p 咁個pizza呢我地叫左個巴馬火腿配火箭菜 Trevisella. 哩個pizza好特別, 冇平時一般嘅pizza咁流, 所以真係可以食多幾塊! 原來佢地落左一啲意大利陳年葡萄醋, 唔係好多餐廳會用哩隻醋配pizza. 但係出黎個效果真係好好食, 其他地方未食過. 再加埋火腿同火箭菜做topping, 食落真係好fresh, 一啲都唔流. 哩一味己經足夠我返黎再食!!

xpxp

咁個pizza呢我地叫左個巴馬火腿配火箭菜 Trevisella. 哩個pizza好特別, 冇平時一般嘅pizza咁流, 所以真係可以食多幾塊! 原來佢地落左一啲意大利陳年葡萄醋, 唔係好多餐廳會用哩隻醋配pizza. 但係出黎個效果真係好好食, 其他地方未食過. 再加埋火腿同火箭菜做topping, 食落真係好fresh, 一啲都唔流. 哩一味己經足夠我返黎再食!! Yummy

最後男朋友叫左杯mojito, 我都飽到唔係好想再飲嘢, 之後我就黏佢啲黎飲. 但係飲左一淡, 我就係咁飲啦
唔係好飲酒嘅我, 好少會咁樣追酒飲! 因為杯mojito 實在太fresh啦! 佢夠凍同好重薄荷味, 飲左之後真係好似去左北極咁 xp. 因為我要返工,男朋友話如果我飲哂啲話我會醉注返工, 所以佢stop我繼續飲, 但係我話其實佢想自己飲多啲啫!! Lol xp

哩一餐真係令我假期有一個嘅好開始!

• 巴馬火腿配火箭菜 Trevisella