2020-06-10 825 瀏覽
不嬲都係薩莉亞既Fans,最近係藍田番工,晏晝就行遠啲過黎試下,藍田唔係工商業區,所以下晝好易搵到位,基本上唔洗等位。不過學生開左學,多左人放學黎食Lunch。今次同同事叫左新出既俾斯麥薄餅,上面有芝士、菠菜、煙肉同埋一隻半熟蛋。食過薩莉亞都知佢個餅皮其實唔係特別好食,啲蛋流左落去,個餅皮林左所以有啲漏。下次應該都會叫番水牛芝士薄餅算。同事叫左黑松露野菌忌廉意大利粉,中意食黑松露既會好中意佢 我自己就叫左鐵板漢堡辣腸雞球,都唔係第一次食,塊漢堡好香好濃肉味,兩條腸好干好鹹,兩舊雞本身係脆既,索左啲汁之後林左,不過啲汁撈飯好好食 ,粟米又好甜另外加左16蚊配飯,沙律同埋飲品吧,沙律啲菜今日唔係好靚,所以食唔晒。呢個價錢真係算係咁,50蚊內又可以飲飽食醉。

同事叫左黑松露野菌忌廉意大利粉,中意食黑松露既會好中意佢

2020-06-09