咁啱要陪亞女出旺角,又咁啱喺新假期見到介紹呢間餐廳,見到啲食物相幾吸引,環境相看上去好似好舒適衛生,枱與枱之間距離都尚算寬闊。於是趁經過就去咗試。我地叫左兩份假日套餐,煙三文魚凱撒沙律配溫泉蛋和招牌和牛漢堡。兩份餐的食物質素都相當好,特別是凱撒沙律,生菜的新鮮度,像由田園剛剛摘下來的鬆脆,煙三文魚和溫泉蛋都相當新鮮,沙律混合起來也相當好吃!餐湯是忌廉蘑菇湯,都非常美味!餐湯的溫度夠熱,又唔會覺得太杰。和牛漢堡都不錯,除了薯不夠脆要扣少少分之外,整體都滿意😊餐飲點了熱香橙檸檬烏龍茶和凍香茅檸檬特飲,兩杯特飲都各有特色而且很好喝。總括來說,這家餐廳值得推介,我一定會再幫襯,因為還沒有吃過它的甜品呢😋

和牛漢堡都不錯,除了薯不夠脆要扣少少分之外,整體都滿意😊