2023-07-25 52 瀏覽
♧𝙾𝚞𝚝𝚍𝚊𝚛𝚔次次想食韓國嘢嘅時候,都會諗起Outdark🩵不過呢間成日都好多人,晏少少嚟到都有排等!好彩我哋今日六點鬆啲就到咗,唔使點等位就有得食☺️♥︎ 原味炸雞($188)識過嘅人都知佢哋嘅無骨炸雞真係一流!唔單止可以炸到外脆內軟,仲配埋啲薯條、薯格等等,令到成個感覺冇咁單調,仲加埋特製嘅味粉,口感更加有層次!而且佢嘅價錢一啲都唔貴,性價比極高🩵 ♥︎ 炸醬麵($108)這碗炸醬麵真是好吃!麵條煮得恰到好處,彈牙有嚼勁。醬汁濃郁鮮美,肉末香嫩多汁,配上蔥花和黃瓜絲和鵪鶉蛋,更是美味。整體來說,這碗炸醬麵是一道物超所值的美食!♥︎ DIY Rice ball ($55)呢個飯團又蟹籽同埋紫菜,最得意嘅係佢可以自己整,有得食又有得玩!雖然用料簡單,但係整體感覺特別又好味!♥︎ 西柚梳打 ($38)這杯西柚梳打真是清爽又好喝!喝口中能夠感受到西柚的清新果香,搭配梳打水讓口感更加爽口,不會太甜膩。整體來說,這杯西柚梳打不僅適合消暑解渴,還能讓人感受到一種健康的飲品享受。推薦給喜愛果香飲品的朋友!♥︎ 芒果梳打($38) 這杯芒果梳打真是令人驚艷!喝口中能夠感受到芒果的濃郁果香,搭配梳打水讓口感更加
♧𝙾𝚞𝚝𝚍𝚊𝚛𝚔

♥︎ 原味炸雞($188)

♥︎ 炸醬麵($108)

♥︎ DIY Rice ball ($55)

♥︎ 西柚梳打 ($38)

♥︎ 芒果梳打($38)
這杯芒果梳打真是令人驚艷!喝口中能夠感受到芒果的濃郁果香,搭配梳打水讓口感更加清爽,不會太甜膩。整體來說,這杯芒果梳打是一種非常適合在夏天享用的飲品,特別是在炎炎烈日下,喝一杯這樣的清涼飲品,讓人感到十分舒暢和愉悅。強烈推薦給喜愛芒果和果香飲品的朋友!

💰人均消費:約$250
📍旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓