2017-02-19 251 瀏覽
一行4人,book咗檯,一位朋友未到,人齊先入得。入到去,地方極迫狹,一人一個手袋都要攬住。點餐:兩個酥皮湯 - 唔錯兩個蘑菇湯 - 非忌廉,好多菇,好香菇味但味道中式(冬菇味好出); 跟湯塊包,林自自條條fing, 但甜甜地幾好食。黑松露闊條麵 - 闊條收咗身,完全睇唔出。麵條極碎上,share無難度。未食過咁淡松露味嘅松露菜,極環保。菠菜千層麵 - 好多芝士,菠菜亦多,有d膩,但滿意。帶子西班牙飯 - 最穩陣的一味小菜雞亦 - 好脆,無特別,多舊嘢咬下,可以唔叫小菜芝士薯條 - 份量好大,邊焗得好硬朴朴聲,個心林自自一pat, 芝士好鹹唔香,可以唔叫藍莓冰茶 - 幾好但唔夠甜最後,係豬仔骨。張檯放滿咗,碟嘢攞到埋嚟無位擺,悔氣,企係度等,碟嘢仲要晾喺我膊頭借力,死企係度唔郁等我哋去執個位比佢。最後根本唔位可執,叫佢一陣先上,即時黑面衝入去掉低。上菜你固定在我地後面兩人之間上菜無問題,點解一時又後面,一時又側邊,重要係咁鏟我個胸?最後豬仔骨有位上,極細size, 仲要七成熟,切開滲血水。豬嚟架,你與其趕上菜又無位擺,不如你用果d時間煮到熟透啦唔該?係咪在MK根本唔應該有要求?
一行4人,book咗檯,一位朋友未到,人齊先入得。
入到去,地方極迫狹,一人一個手袋都要攬住。
點餐:
兩個酥皮湯 - 唔錯
菠菜千層麵 - 好多芝士,菠菜亦多,有d膩,但滿意。
帶子西班牙飯 - 最穩陣的一味
小菜雞亦 - 好脆,無特別,多舊嘢咬下,可以唔叫
藍莓冰茶 - 幾好但唔夠甜
係咪在MK根本唔應該有要求? 咁你個價錢都唔應該對我有要求囉!
2017-02-18