2014-08-16 3039 瀏覽
一開始聽到呢個名真係笑出,見到OPENRICE不少好評,於是決定去會一會老點。第一次去都搵左陣,大熱天下找老點,不得不佩服自己,為左食,你可以去到幾盡?最期待呢個班蘭馬拉糕,偏偏令我最失望!食唔出班蘭味,無咩特別,好普通!一口漢堡,真係一啖可以食哂,呢個唔錯。呢度比稻香既響鈴腸粉好食好多。黑松露燒賣,同普通燒賣無分別。牛肉球呢個好似叫黃金卷既糕點最得我心,值得推介!呢個丸子入面係雞肉,外層黏黏的,好食。呢個飯個名好特別,有「向西」呢兩個字,但其實味道麻麻。食物素質尚可,不過環境同服務態度真係有待改善!之後推介俾朋友,朋友去左試,都話D員工態度麻麻,想加單叫佢地拎張點心紙,等半個鐘都無!特別係有一個年輕既男員工,工作散慢,叫佢拎張紙既時候,態度好差,又黑面!!!令人好失望,希望員工質素可以有所改善。

一口漢堡,真係一啖可以食哂,呢個唔錯。
呢度比稻香既響鈴腸粉好食好多。
黑松露燒賣,同普通燒賣無分別。
牛肉球
呢個好似叫黃金卷既糕點最得我心,值得推介!
呢個丸子入面係雞肉,外層黏黏的,好食。
呢個飯個名好特別,有「向西」呢兩個字,但其實味道麻麻。