2010-08-24 23 瀏覽
其實漢和已經光顧不止一次只希望有多歡選擇,可以坐兩小時以上既然大家可以夾到時間,今次就選擇韓燒。食品種類包羅萬有 : 生料包括牛肉,、豬扒,、雞扒、羊鞍、腸仔、雞翼、"保羅"、生根、三文魚及蟹柳等 牛肉雖然預先已經醃好,但可能因為好快就熟及掌握得不好,勀只感到非常"熱氣"及無肉味。豬扒、雞扒雖然都有少少煮焦,但入口仍然香口及感到肉味。 三文魚就不知什麼原因,差不多煎10分鐘才熟,但入口又唔錯 wor 腸仔及蟹柳應該是平時在凍肉店買到的貨色,平平無奇甜品也有雪糕、湯水、啫喱及涼粉最特別相信係雪糕,特別是混合了朱古力碎的朱古力雪糕。加埋啫喱一齊食仲正不過一杯已經好夠飲品主要得酸梅湯及豆漿豆漿飲了一杯就無再添飲,好似同飲水差不多酸梅湯就算唔錯,值得推介 其實唔飲酸梅湯及豆漿,還可以揀可樂及啤酒(另外收費)不過當晚由於比較多人,7點半入座計,夠兩小時就服務員前來禮貌地提醒已經夠鐘及結帳但我們其實也準備結帳離開,所以不是什麼問題
其實漢和已經光顧不止一次
只希望有多歡選擇,可以坐兩小時以上
既然大家可以夾到時間,今次就選擇韓燒。
食品種類包羅萬有 :

豬扒、雞扒雖然都有少少煮焦,但入口仍然香口及感到肉味。

腸仔及蟹柳應該是平時在凍肉店買到的貨色,平平無奇
甜品也有雪糕、湯水、啫喱及涼粉

不過一杯已經好夠
飲品主要得酸梅湯及豆漿
豆漿飲了一杯就無再添飲,好似同飲水差不多

酸梅湯就算唔錯,值得推介

其實唔飲酸梅湯及豆漿,還可以揀可樂及啤酒(另外收費)
但我們其實也準備結帳離開,所以不是什麼問題

2010-07-29
  • 人參雞湯