2009-11-25 12 瀏覽
星期日行街街之前同個 guy friend 去漢和涮餐勁ge。 二年冇o黎啦,但依舊抵食,兼食物質素過得去。 不枉我o地專程o黎捧場! 由於冇咩人,座得好闊落吓都係果句,一分$一分貨,依度野就冇可能係上等嫁啦,不過食完都冇事而味道又ok都算係咁! 唔只食咁少,但淨講比較好食ge,排名分先後: 多春魚 ---------- 我食左成10條8條 墨魚仔 ---------- 食極都唔厭! k 左 10 X 隻 薄切豬肉片 ---------- 冇淹料,記住要揀肥瘦肉相間ge~ 魚柳 ---------- 云云濃味中ge「清淡」但一d 都唔斎,宜先食。 醬汁雞扒 ---------- 出面食果d 「照燒雞扒」咁味,不過人地一份都charge 你幾十蚊咁解 醬汁薄牛扒 --------- 好食過切片ge肥牛。又係同日本餐廳果d「薄燒牛肉」差唔多。唔好食ge有: 炒飯 卷物 豬耳等涼菜 火腿 --------- 勁咸 三文魚骨腩 --------- 凍冰冰ge 豆醬 (唔建議飲因怕傷腸胃) 雪糕 (同上)Overall, 依度ge熟食係唔掂ge,除左少訐甜品、生果之外唔建議試。我地
由於冇咩人,座得好闊落吓

多春魚 ---------- 我食左成10條8條

唔好食ge有:
炒飯
卷物
豬耳等涼菜
火腿 --------- 勁咸

三文魚骨腩 --------- 凍冰冰ge

豆醬 (唔建議飲因怕傷腸胃)
雪糕 (同上)
Overall, 依度ge熟食係唔掂ge,除左少訐甜品、生果之外唔建議試。我地由二點食到四點半,燒左勁多野食,相信我己去街市買都未係依個價law!

2009-11-15