餐廳: 泰金鍋
資訊:

2024-04-24 40 瀏覽
🚩泰金鍋 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️上年去完泰國之後一直都好掛住,近排都睇緊機票睇吓幾時又想飛🤭🤭既然未安排到時間,不如就係香港急救一下泰國癮先👅放工就同男朋友嚟咗旺角呢邊泰金鍋食泰國放題🇹🇭可以鴛鴦鍋每人揀一隻味😆我同男朋友就分別揀咗青檸椰奶雞湯同埋冬陰功湯🍲兩款味道都酸酸甜甜,估唔到打邊爐又幾夾🍋我哋選擇咗澳洲產極選肩胛牛小排$268依個餐🥩當然唔少得梗係要瘋狂叫牛小排啦‼️油脂分布均勻,入口牛油香味十足🤤其次一定要食佢哋嘅泰式小食,沙嗲串燒超正🫶🏻出面自助區都有唔少選擇((想講佢哋嘅丸類超級高質,唔會霉霉粉粉的😆最有特色嘅緊係佢有個流水蝦任夾,簡直就係蛋白質放題🤭飲品方面都好多選擇仲有泰式奶茶等等😎大家記得仲要睇住甜品出場時間,千層糕同椰汁糕都超級好食但好搶手‼️搶唔到就要等半個鐘啦🥹
🚩泰金鍋
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

其次一定要食佢哋嘅泰式小食,沙嗲串燒超正🫶🏻

最有特色嘅緊係佢有個流水蝦任夾,簡直就係蛋白質放題🤭
飲品方面都好多選擇仲有泰式奶茶等等😎